Marks and Spencer - značka, ktorá udáva štýl

Milovníci anglickej módy si prídu na svoje s ďalšou obľúbenou britskou značkou Marks and Spencer, ktorej móda je u nás veľmi známa. Táto spoločnosť sa zameriava na predaj konfekčného oblečenia v pestrej škále veľkostí. Okrem odevov ponúka tiež potraviny a doplnky do domácnosti. A pretože túto značku nájdete tiež v našom bazáre, poďme sa na ňu pozrieť trochu bližšie.

Ak si potrpíte na britskú módu a vlastne britské výrobky všeobecne, určite budete poznať značku Marks & Spencer. Poďme sa na ňu pozrieť trochu bližšie.

Marks and Spencer (M&S) sa zaraďuje na popredné miesta medzi maloobchodnými reťazcami vo Veľkej Británii. Akoby nie, keď len v Anglicku má cez 600 obchodov a v ďalších 40-tich krajinách sveta ich má viac ako 295. Avšak nie je to iba štýlové oblečenie, ktoré preslávilo obchody Marks and Spencer po celom svete. V ich obchodoch nájdete okrem módy a oblečenia pre najrôznejšie príležitosti aj kvalitné jedlo a potraviny.

Hlavné sídlo značky Marks and Spencer je už od začiatku v Londýne v budove Water House. Odtiaľ riadia všetky aktivity a produkty tejto čisto britskej hlavnej značky, ktorých je skutočne veľa -  výroba a predaj oblečenia, potravín a aj iných súvisiacich vecí do domácnosti – spotrebičov, nábytku či elektroniky. Ako vidíte, záber Marks and Spencer je naozaj široký, hoci mnohým ľuďom sa pod značkou M&S vybavuje predovšetkým oblečenie a jedlo.