Zahrejte sa štýlovo

Chladné zimné obdobie prináša so sebou vrstvenie oblečenia. Najdôležitejšie je, aby sme boli čo najviac v teple. A pretože chladné počasie u nás pretrváva pol roku, je potrebné zvoliť si také oblečenie, v ktorom sa budeme cítiť dobre a zároveň nám bude slušiť. Už sú preč časy tučných páperových vetroviek, vyťahaných svetrov a nudných doplnkov bez nápadu. Dnes si môžete dopriať mimoriadne slušivý outfit a pokiaľ budete nakupovať rýchlo, ta aj za skvelú cenu. Aké sú módne trendy na tohtoročnú zimu?

Inšpirácia zo 70. rokov minulého storočia

O tom, že retro móda je veľmi obľúbená, niet pochýb. Pravidelne sa do módy vracajú kúsky, ktoré nosili naše maminky a dokonca aj babičky. Tohtoročná zima ide v znamení 70-tych rokov minulého storočia, teda 45 rokov naspäť. Hoci bola vtedy celkom iná móda a nosili sa iné materiály, súčasné trendy idú v jej šľapajách. Samozrejme, že dnešné oblečenie je viac moderné a tiež máme aj väčší výber oproti našim rodičom.

Čo presne si máme pod touto módou predstaviť? Pamätáte si na nohavice „zvonkáče“ s vysokým pásom? Presne také nohavice sa teraz znovu nosia. A pokiaľ Vám nevadí trochu „extravagancie“, skúste ¾ nohavice do zvonu, sú skutočne originálne, ale pozor, opticky skracujú nohy. Tieto nohavice slušia vysokým a štíhlym ženám. Obľúbené sú tiež kožušinové doplnky a detaily. A samozrejme nedajú sa opomenúť roláky, ktoré sú v zime veľmi praktické.

Aké farby zvoliť?

Farbám sa obyčajne nekladú medze.  Niektorí z nás preferujú farebné oblečenie, iní dávajú prednosť jednoduchosti. Pokiaľ chcete kráčať s módnymi trendmi, potom vsaďte na vínovo červenú, ktorá sa zaradila medzi popredné farby tohtoročnej zimnej sezóny. Tento odtieň sa hodí k čiernej farbe. Ideálnu kombináciu predstavuje tmavo červený kabát a k nemu si oblečte čierne nohavice alebo sukňu a obujte si čižmy. A pokiaľ chcete svoj outfit ešte lepšie vyladiť, zvoľte si čiastočne tiež červené doplnky, napríklad kabelku s červeným detailom.

Hľadáte tip na oblečenie do práce? Zvoľte si červený rolák a čierne nohavice. Vínovo červenú farbu môžete ešte doplniť zlatým náhrdelníkom. Veľkou výhodou je, že červená sluší prakticky každej žene. Ale pozor, pamätajte, že menej je viac. Pokiaľ sa oblečiete celá do červenej, budete vyzerať trochu ako červená Karkuľka.

Pánska zimná móda

Tiež muži si tento rok prídu na svoje. Nosí sa pánske oblečenie, ktoré podčiarkuje mužnosť a eleganciu. Pánske kožené bundy sú nadčasové a len tak nevyjdú z módy. Ak hľadáte elegantnejší model, zvoľte si pánsky kabát, ktorý sa hodí k obleku.

Náš tip: Móda a kvalita rovná sa vysoká cena? Nemusí to tak byť, nakupujte rozumne v našom bazáre a ušetríte.